В Ровеньках відкриється бібліотека для осіб з обмеженими можливостями.

нет-місцями для осіб з обмеженими можливостями з використанням двох автоматизованих робочих місць зі спеціалізованим програмним забезпеченням (фінансуватиметься за кошти інвестиційного фонду Конкурсу), а також формування в ЦБ спеціалізованого книжкового фонду аудіо книг (фінансуватиметься міською Радою).

За спонсорські кошти передбачено придбання тифло-флешплеєрів для прослуховування аудіо книг для створення в селищних бібліотеках - філіях пунктів прокату тифлотехніки і аудіо книг.

Реалізація проекту загальною вартістю 54 тис. грн передбачена в 2014 році.

Нагадаємо, що 23 липня в Кабінеті Міністрів України під головуванням Віце-прем'єр-міністра України, голови Ради Конкурсу О.Вілкула проведено засідання Ради Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, на якому підведено підсумки конкурсного відбору 2013 року.

Метою Конкурсу є відбір проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, а також інших джерел, не заборонених законодавством, і спрямовані на розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування, поширення позитивного досвіду, набутого у процесі їх реалізації. Учасниками Конкурсу є органи місцевого самоврядування, які в установленому порядку зареєстрували проект або програму розвитку адміністративно-територіальної одиниці. Дирекція запропонувала затвердити переможцями конкурсного відбору 2013 року 249 проектів та програм у I –V категоріях на загальну суму 45 млн. 674 тис. 600 грн.

В Ровеньках відкриється бібліотека для осіб з обмеженими можливостями [Електронний ресурс].- Режим доступу: http://nashagazeta.net/29301-v-mstah-ta-rayonah-oblast-v-rovenkah-vdkriyetsya-bbloteka-dlya-osb-z-obmezhenimi-mozhlivostyami.html.- Назва з екрану

Контакты

Адрес:
291011 ЛНР,
г. Луганск, ул. Советская 78

Основная почта:
[email protected]

Резервная почта:
[email protected]

Карта сайта

Режим работы

Понедельник-Четверг - 9:00-18:00
Пятница - выходной
Суббота-Воскресенье - 9:00-17:00

Санитарный день - последний четверг месяца

На нашем сайте и в соцсетях в режиме 24/7

Счётчики

Яндекс.Метрика

Меню